Hogebrinkerweg 19

 

 

Naast de dagelijkse verhuur van kantoorruimte, is het ook mogelijk om de in het souterain gelegen presentatie ruimte (en de kantine indien niet bezet) op basis van dagdelen te huren:

 

Deze ruimte is per dagdeel zowel voor externe als voor de gebruikers van het Business centrum te huur voor vergaderingen, meetings en cursussen.

 

Parkeren op eigen terrein en achter het gebouw, na 17.00 uur ook parkeren aan de voorzijde aan op de Hogebrinkerweg zelf. (svp niet bij de buren)

 

De ruimte is ingericht voor 12 personen, meerdere personen op afspraak.

 

Prijzen *1:

Dagdeel (4 uur): €100,–

Hele dag: €150,–

Avond (of weekend dag): €200,– met gebruik van de kantine

 

Het gehele gebouw is rookvrij.

Zaal + opstelling is in te richten met het aanwezige meubilair.

Koffie/thee, per dagdeel voor € 2,50 per persoon onbeperkt, doorgaand in de avond bij aanvullend (fris)drank gebruik verrekening voor één dagdeel.

Frisdranken etc. aanwezig en verrekend op aanvraag.

 

Op verzoek:

Beamer met projectiewand van 200 x 400 cm of los met projectiescherm € 50,–

Tevens is er in overleg een cinema systeem, met 5.1 installatie aanwezig, of een los LCD scherm enz:  meer informatie bij Maarten Smidt.

 

Een lunch (minimaal 4 personen) kunnen wij u aanbieden voor:

Lunch broodjes, koud beleg incl. melk, karnemelk en juice d’orange  € 8,50 p.p.     

Lunch, broodjes beleg warm en koud, eventueel soep (karne)melk en juice d’orange en fruit € 11,– p.p. Meer uitgebreide lunch cq diner tot aan luxe catering in overleg en uitgevoerd door Gea Smidt-Timmerman.

 

Reserveren kan op verschillende manieren:

Telefonisch 033-25 38 718, 06 50 51 51 78 of per E-mail [email protected]

 

Facturering:

De factuur per post toegestuurd cq overhandigd, betaling termijn uiterlijk 14 dagen, afhankelijk van het evenement kan een aanbetaling worden gevraagd.

 

Annulering:

Ruimte reservering kan alleen kosteloos worden geannuleerd indien uw annulering tenminste één dag van te voren bij ons is binnengekomen, Catering annulering tot 48 uur voor aanvang van het evenement.

 

Bij annulering minder dan één dag voor aanvang van de bijeenkomst worden annuleringskosten in rekening gebracht ter hoogte van het huurbedrag, indien een weekend vervalt een dagdeel aan kosten. 

 

Schade:

Contractant is gehouden tot vergoeding van schade, door de contractant, c.q. diens deelnemers toegebracht aan gebouw en inventaris van de verhuurder.

Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van de goederen of vervoersmiddel(len) van de contractant c.q. diens deelnemers.

 

Met vriendelijke groet

 

Gea en Maarten Smidt

 

*1: Prijzen (ook die van eventueel materiaal huur en lunch) zijn exclusief BTW, per 1oktober zoals aangekondigd 21%).

 

N.B. De cursusruimte is gemakkelijk te bereiken met de buurtbus lijn 505 en 509

 


Uitvoerend in bouwkundige ontwikkelingen en techniek